آموزش طرز تهیه دسر انجیر، خرما و بادام هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مدت تهیه : 20 دقیقه
مدت فریز شدن : 5 ساعت
مواد لازم:
برای لایه اول (کراست):
3/4 پیمانه فندق
2 عدد خرما نرم
2 قاشق غذاخوری شیره خرما
–
برای لایه دوم(فیلینگ):
3/4 پیمانه کره بادام هندی، دستورش پایینتر هست
1/3 پیمانه شیره خرما
1/4 پیمانه آب
2 انجیر تازه بزرگ بدون ساقه
1/2 قاشق چایخوری نمک
وانیل (اختیاری)
دستور کره بادام هندی(ما 3/4 پیمانه ازین کره نیاز داریم)
گرم بادام هندی خام بدون نمک
وانیل
1300 قاشق چایخوری روغن نارگیل آب شده، یا روغن مایع
نوک انگشت نمک
–
طرز تهیه
مواد کراست رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا یچیز خمیر مانند چسبناکی بشه.داخل قالب کمربندی 12 سانتیمتری فشار بدین بصورت یکنواخت و بزارین فریزر.
برای فیلینگ، همه موادو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه.بعد روی کراست که یخ زده بریزین و 5-6 ساعت بزارین فریزر.بهتره یک شب بمونه.حین سرو از فریزر دربیارین و تزیین کنین.
طرز تهیه کره ی بادام هندی
بادام هندی ها را در یک غذاساز قدرت بالا بریزید و حدود 6 تا 8 دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
در صورت لزوم چند بار دیواره های ظرف را تمیز کنید. زمانی که مخلوط یکدست و کره مانند شد، روغن نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
نمک را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید و بچشید تا در صورت لزوم باز هم اضافه کنید.
کره را در یک ظرف در بسته و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه