آموزش طرز تهیه خورش گوشت و تخممرغ با گشنیز اضافه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی خردشده 500 گرم
تخم مرغ آبپزشده 8 عدد
پیاز خردشده 2 عدد
تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
زیره 1 قاشق چای خوری
زنجبیل رنده شده 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
سیب زمینی خردشده 2 عدد
گوجه فرنگی خردشده 1 پیمانه
ماست 1/4 پیمانه
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
سیر رنده شده 1 حبه
طرز تهیه
1-در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه نرم و طلایی شد، زنجبیل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
2-تخم گشنیز و زیره را در هاون کوچکی پودر کنید، سپس آن را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید. در این مرحله باید تکههای گوشت را اضافه کنید و آنها را خوب آغشته به مواد کرده و تفت دهید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشتها نیمپز شوند.
3-بعد از حدود ۴۵ دقیقه، سیبزمینی و گوجهفرنگیهای خردشده را همراه با تخممرغهای پخته داخل قابلمه بریزید و مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. ماست را هم در این مرحله اضافه کرده و مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش شما آماده شود.
4-خورش آمادهشده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه