آموزش طرز تهیه خورش گل کلم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا مانند غذاهایی مثل کوکو گل کلم در فصل پاییز که گل کلم در بازار موجود است طبخ کنید. این خورش خوشمزه را می توانید به سلیقه خود با گوشت یا مرغ تهیه کنید.
در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش گل کلم را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش گل کلم تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش گل کلم در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم:
گل کلم کوچک ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیاز نرم شود. در ادامه کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا با پیاز یکدست شود.
حالا گوشت خورشتی را مانند خورش قیمه خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوشت را به حدی تفت دهید که رنگش تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و دارچین به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی هم سرخ شد چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. حالا به سراغ گل کلم بروید و آنرا خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا گل کلم ها منسجم شوند و زمانی که در خورش ریختید له نشوند.
صبر کنید تا گوشت به صورت کامل بپزد سپس گل کلم ها را به همراه نمک و آبغوره به خورش اضافه کنید. پس از اینکه گل کلم را اضافه کردید اجازه ندهید خورش مدت زیادی روی حرارت بماند چون گل کلم ها له می شوند. در پایان خورش را با برنج سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه