آموزش طرز تهیه خورش کنگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
سیر 2 حبه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
پیاز بزرگ 1 عدد
لیمو عمانی 4 عدد
نعنا و جعفری خرد شده 100 گرم
گوشت خورشتی 200 گرم
کنگر خرد شده 500 گرم
طرز تهیه
1-پیاز و سیررا ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود
2-سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
3-در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.
4-گوشت رو می توانید بنا بر سلیقه خودتان ریز یا درشت خرد کنید.
5-کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید
6-لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم ۴ – ۳ ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) و بهمراه برنج سرو کنید.
سایر نکات
اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است ، در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه