آموزش طرز تهیه خورش کنجد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
گوشت خورشتی 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوب 1 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
آب 4 پیمانه
کنجد بو داده و آسیاب شده 500 گرم
رب انار 400 گرم
نمک به مقدار لازم
شکر (در صورت دلخواه) 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.
2-سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از تفت دادن اب در آن بریزید و بگذارید بپزد.
3-وقتی گوشت نیمه پز شد,کنجد آسیاب شده را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد.
4-در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزایید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، میتوان شکر هم به این خورش افزود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه