آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش ونوشک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش ونوشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش ونوشک یکی از خورش های اصلی و سنتی شهر کرمانشاه است که مانند خورش تره به عنوان یک غذای مجلسی کردی شناخته می شود. خورش ونوشک علاوه بر طعم خوبش به دلیل وجود پشته کوهی برای سلامتی نیز مفید است.

در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه خورش ونوشک را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش ونوشک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش ونوشک در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم:

ونوشک ۲۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز و زردچوبه کاملا یکدست شوند ادامه دهید.

در مرحله بعدی گوشت خورشتی را خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه گوشت بخوبی سرخ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب هم سرخ شود سپس چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.

ونوشک را از قبل به مدت دو ساعت بخیسانید سپس با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود پس از اینکه گوشت نیم پز شد ونوشک را به قابلمه اضافه کنید. برای اینکه راحت تر پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنید انها را در آب جوش بیندازید.

پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کردید انها را خرد کنید و پس از اینکه ونوشک و گوشت پختند به قابلمه خورش اضافه کنید. در پایان طعم خورش را بچشید و مقداری نمک ، فلفل سیاه و آبلیمو اضافه کنید. پس از اینکه خورش جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو کنید.
طرز تهیه خورش ونوشک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی