آموزش طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شتر مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت شترمرغ (مغز ران) 500 گرم
پیاز 1 عدد
هویج 750 گرم
خلال پسته 3 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
زعفران آب کرده 1 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
آبغوره 1/4 پیمانه
نمک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا هویجها را پوست گرفته و آنها را بهصورت نوارهای باریک خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس هویجها را داخل تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
2-پیاز را بهصورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید. بعدازآنکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس زردچوبه را به همراه پیاز تفت دهید. بعد گوشت شترمرغ را بهصورت خورشی خرد کرده، داخل قابلمه بریزید و همراه با پیاز و زردچوبه تفت دهید. حالا زعفران و مقدار کمی آب بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.
3-بعدازآنکه از پخته شدن گوشت مطمئن شدید، کمی نمک به آن بزنید. حالا هویجها را که از قبل آماده کرده بودید، به گوشت اضافه کرده ، اجازه دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
4-در مرحله آخر در یک تابه کوچک کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس رب را داخل روغن کمی تفت دهید. رب تفت داده شده را داخل قابلمه بریزید. آبغوره را هم افزوده ، بگذارید تا خورش جا بیفتد. بعد زیر حرارت را خاموش کنید. هنگام سرو، خلال پسته را هم اضافه کرده و سپس سرو کنید.
سایر نکات
زمان پخت گوشت شترمرغ کمی بیشتر از گوشت گوسفند است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه