آموزش طرز تهیه خورش قیمه آلو بخارا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 200 گرم
آلو برای هر نفر 6 عدد
لپه 3 قاشق سوپ خوری
خلال بادام 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
روغن 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای تهیه خورش قیمه آلو بخارا ابتدا گوشت را به قطعاتی تقسیم کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن تیره شود. بعد لپه را شسته همراه پیازداغ به گوشت اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
2-حالا زردچوبه را همراه ۳ پیمانه آب به مواد بیفزایید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد شعله را کم کنید تا گوشت بپزد.
3-وقتی گوشت پخت با یک ق غ روغن، رب گوجهفرنگی را تفت داده، به خورش اضافه کنید. سپس آلوهای شسته را هم افزوده، بگذارید خورش به روغن بیفتد. در آخر هم خلال بادام، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خورش بجوشد و جا بیفتد.
4-حالا خورش قیمه آلو بخارای شما آماده است نوش جان 🙂
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه