آموزش طرز تهیه خورش غوره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
غوره (بدون هسته) 1 پیمانه
بادمجان متوسط (سرخ شده) 5 عدد
پیاز (خرد شده) 1 عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
مرغ (سینه یا ران) 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز رو کمی تفت داده تا طلای شده و به آن زرد چوبه اضافه کرده و رب را به آن اضافه کرده تادر روغن کمی سرخ شود
2-مرغ رو کمی سرخ کرده و بعد گوجه را نصف کرد ودر روغن سرخ می کنیم.
3-و بعد غوره و سه لیوان آب بهش اضافه کرده و وقتی آب جوش آمد مرغ سرخ شد رو هم به آن اضافه و درب آن را میگذاریم تا جا بیفته
4-و در آخرگوجه سرخ شده و بادمجان سرخ شده را یا در داخل خورشت یا هنگام سرو در روی خورش قرار میدهیم.
5-میشه به جای بادمجان از کدوی سبز هم استفاده کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه