آموزش طرز تهیه خورش سیب درختی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت 400 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیب سبز 4 عدد
لپه 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی 2 عدد
زعفران 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم
روغن 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می کنیم.
2-گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ می کنیم و دارچین ، فلفل ومقداری آب را اضافه میکنیم.
3-گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را داخل مواد می ریزیم.
4-لپه را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل روغن سرخ می کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می گذاریم بپزد.
5-گوشت و لپه که پخته شد . لپه را به گوشت اضافه میکنیم .
6-لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می کنیم.
7-سیب های خرد شده را دو دقیقه تفت داده و ۴۵ دقیقه قبل از سرو، به خورش اضافه می کنیم (به این دلیل که سیب زود له می شود).
سایر نکات
میتونید زعفران گوجه و رب گوجه فرنگی را حذف و بجای آن از رب انار یا رب انار و شکر استفاده کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه