آموزش طرز تهیه خورش سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
گوشت گوساله بدون چربی 300 گرم
سیب 3 عدد
شکر 460 گرم
روغن 3 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 3/4 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی خردشده 1 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را با نیمی از روغن تفت دهید. گوشت را خرد کنید و به همراه زردچوبه به پیاز بیفزایید. گوشت که سرخ شد، دو پیمانه آب جوش اضافه کنید.در طرف را بگذارید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهیدگوشت بپزد.
2-تا گوشت میپزد، سیب را پوست گرفته و به شکل دلخواه خرد کنید. آنها را در باقی مانده روغن تفت دهید. در آخر پخت خورش وقتی که گوشت پخت، سیبهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید.
3-شکر، آبلیمو، نمک، فلفل و زعفران را هم افزوده و بگذارید خورش چند جوش بزند و مزهدار شود. بعد از روی حرارت بردارید تا سیبها له نشوند. خورش را در ظرف مناسب بریزید و همراه با پلوی دم کشیده سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه