آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش ترشه واش(گیلان)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش ترشه واش(گیلان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ 500 گرم
بادمجان 4 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز 1 عدد
رب آلوچه 2 قاشق غذا خوری
رب انار (ملس) 2 قاشق غذا خوری
سبزی (گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش) به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا بادمجانها را پوست كنده و در آب و نمك غلیظ قرار میدهیم.سپس سبزی را خرد كرده و با مقداری روغن آن را سرخ میكنیم و پیاز را روی سبزی رنده كرده و مخلوط میكنیم(به همراه آب پیاز).سپس نمك و زردچوبه را هم اضافه كرده و آن را مخلوط میكنیم تا ته نگیرد.

2-مرغ را جداگانه سرخ میكنیم و به سبزی اضافه میكنیم و سپس بادمجانها را از آب نمك درآورده و همان طور درسته سرخ میكنیم و به غذا اضافه میكنیم.

3-رب را در نصف لیوان آب جوش حل كرده و به خورش اضافه میكنیم و كمی هم میزنیم و سپس ۲ لیوان دیگر آبجوش به غذا اضافه كرده و وقتی غذا جوش خورد حرارت را كم میكنیم تا پخته شود.گوجه فرنگی ها را به دونیم قسمت كرده و در روغن سرخ میكنیم.

4-وقتی خورش تقریبا ۴۵دقیقه پخت گوجه ها را اضافه میكنیم و بعد از ۱۵دقیقه خورش را برای سرو با پلو آماده میكنیم.
طرز تهیه خورش ترشه واش(گیلان)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی