آموزش طرز تهیه خورش به آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ب0 350 گرم
گوشت 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
آلو 200 گرم
لپه 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
زعفران حل شده در آب جوش 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب روغن داغ كرده وپیاز را در آن نیمه سرخ میكنیم سپس گوشت را اضافه كرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم. رب گوجه، ادویه، نمک و فلفل را ریخته و هم می زنیم.
2-لپه را شسته و آب گرفته و به مواد اضافه میكنیم و خوب تفت می دهیم. کمی آب روی آن ها می ریزیم تا بپزند. نیم پز که شدند. آلو را که قبلاً خیس کرده ایم، با همان آب داخل خورش می ریزیم.
3-پوست به را با چاقو می گیریم و هسته های آن را درآورده و خرد می کنیم سپس با کمی روغن سرخ می کنیم و به خورش می افزاییم. زعفران و شکر را هم ریخته مجدداً به مدت ۱ساعت با حرارت ملایم می گذاریم تا خورش جا بیفتد.
سایر نکات
میتوانید به این خورش لیمو عمانی هم اضافه كنید
لپه را حتما از شب قبل خیس كنید تا نفخ آن گرفته شود و اگر این كار را فراموش كردید آن را در مقداری آب بجوشانید و آب آن را خالی كنید
هرچه آلوهای شما بیشتر در آب خیس بخورند خورش شما لعاب دار تر و خوشمزه تر میشود
این خورش به همراه زرشك پلو خوشمزه تر میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه