آموزش طرز تهیه خورش بروکلی و گوجه سبز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
بروکلی بدون ساقه150 گرم
رب انار ملس 4 قاشق سوپ خوری
مرغ 5 تکه
پیاز خردشده 1 عدد
گوجه سبز ترش و درشت 30 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-تکههای مرغ را آغشته به نمک، فلفل و زردچوبه کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه بمانند. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز ریز خردشده را داخل آن تفت دهید. وقتی نرم و طلایی شد، پیاز را از داخل تابه خارج کنید و در ظرفی بریزید.
2-حالا تکههای مرغ را داخل تابه قرار دهید. وقتی سرخ شدند، پیازداغ را به تابه برگردانید. رب انار را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید، سپس یک لیوان آب جوش داخل تابه بریزید. به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای مرغ کاملاً بپزند.
3-در این فاصله گوجهسبزها را خوب بشویید و کنار بگذارید. بروکلی را بهصورت تکههای ۴-۳ سانتیمتری خرد کرده و آنها را بلانچ کنید (توضیح بلانچ کردن در پایین دستور آمده است). ۳۰ دقیقه آخر پخت، گوجهسبزها و تکههای بروکلی را به خورش اضافه کنید. ا
4-از اینجا به بعد خورش را نباید زیاد هم بزنید. فقط با تکان دادن و چرخاندن تابه، بروکلی ها را آغشته به مواد کنید. یا اینکه تکههای بروکلی را با قاشق بهآرامی جابجا کنید تا آغشته به مواد بشوند.
5-صبر کنید تا خورش خوب جا بیفتد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید.
6-طریقه بلانچ کردن بروکلی: بروکلی های پاک و شسته شده را ابتدا در آب جوش بریزید و بعد از ۵ دقیقه آنها را از آب جوش خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ قرار دهید، سپس آنها را در سبدی بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه