آموزش طرز تهیه خورش بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد
لپه ۱ لیوان
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
اضافه کردن لپه به خورش بادمجان اختیاری است. توصیه ما این است که به خورش بادمجان خود را لپه اضاف کنید زیرا طعم بهتری به خورش شما خواهد داد. برای اضافه کردن لپه باید آنرا چند ساعت قبل تر از شروع به آشپزی بخیسانیم.
در صورتی که امکانش هست چند بار آب لپه ها را تغییر می دهیم تا زمان پخت راحت تر بپزند. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر گرفته ایم می ریزیم.
پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت خورشتی را پس از خرد کردن ( اندازه گوشت قورمه سبزی ) به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم و رنگش تغییر کرد ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. حالا لپه ها را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای جداگانه روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی بپزند. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی در تابه ای جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم.
پس از تفت دادن گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی آنها را به همراه لپه پخته شده و ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. اجازه می دهیم خورش به آرامی جا بیفتد. اگر آب خورش کم بود مقداری آب به خورش اضافه می کنیم.
در مرحله بعد پس از اینکه بادمجان ها را پوست گرفتیم روی آنها مقداری نمک می پاشیم تا آب بادمجان ها خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری جذب کنند. حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا آب و رطوبت اضافی بادمجان ها خارج شود.
پس از اینکه بادمجان ها آبکشی و خشک کردیم آنها را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه خورش بادمجان آماده شد نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه دیگر خورش روی حرارت بماند.
در پایان پس از اینکه خورش بادمجان آماده شد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. در صورتی که مقداری سیب زمینی سرخ شده هم در کنار این خورش بگذارید در پایان کار هم خورش قیمه بادمجان دارید هم خورش قیمه سیب زمینی.
خورش فسنجان,خورشت فسنجان,طرز تهیه خورش فسنجان,دستور پخت خورش فسنجان
نکته
برای خوشمزه تر شدن خورشت بادمجان توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت بلدرچین ، گوشت مرغ و … نیز استفاده کنید.
خورش بامیه,خورشت بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,دستور پخت خورش بامیه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه