آموزش طرز تهیه خورش آلو زرشک با مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
دارچین و زیره به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
هویج متوسط 2 عدد
آب جوشیده 3 لیوان
سیر 3 حبه
زعفران آب کرده 3 قاشق غذا خوری
زرشک 5 قاشق غذا خوری
کره 100 گرم
پیاز خلال شده 2 عدد
مرغ خرد شده 4 تکه
آلو زرد خشک 300 گرم
طرز تهیه
1-اول از همه مرغ رو تو روغن سرخ میكنیم تا رنگ طلایی به خودش بگیره ، بعد سیر و پیاز خرد شده رو بهش اضافه میكنیم .
2-وقتی پیاز و سیر كاملا تفت گرفتن الوبخارا و زرشك رو اضافه میكنیم .حالا نوبت اینه كه نمك و فلفل و ادویه خورشت و دارچین و زیره و زردچوبه و زعفران رو داخل قابلمه بریزیم و خوب با مواد مخلوط كنیم .
3-بعد از ۲-۳ دقیقه اب رو كم كم بهش اضافه میكنیم و میذاریم روی شعله ی ملایم تا خوب قوام بیاد و جا بیوفته . دقیقا همراه با اب هویج های اریب خرد شده رو هم اضافه میكنیم .نوش جونتون
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه