آموزش طرز تهیه خورش آلبالو و کوفته قلقلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 1کیلوگرم
پیاز 1 عدد
سیر له شده 1 بوته
ماست چکیده 2پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
ادویه کاری 2 قاشق سوپ خوری
روغن 3/4 پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
عصاره تمبرهند 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-پیاز را نگینی خرد کرده, با روغن و زردچوبه تفت دهید. مرغ را اضافه کرده، کمی سرخ کنید. سیر له شده را هم در این مرحله اضافه کنید. حالا نوبت افزودن ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز است.
2-برای این که بوی خامی رب از بین برود آن را هم تفت دهید.. بعد گوجهفرنگی را اضافه کنید. از این مواد کمی به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا هم دما شوند و ماست نبرد. بعد ماست را هم به خورش اضافه کنید.
3-در قابلمه را ببندید. حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود. در آخر عصاره تمبر هندی را اضافه کنید. خورش که جا افتاد، میتوانید آن را با پلو سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه