آموزش طرز تهیه خورشت کنگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
یکی از خورشتهای خوش طعمی که در فصل بهار زمان پختن آن فرا میرسد خورشت کنگر است. این غذا یک غذای تمام عیار و خوش طعم است و باعث برانگیخته شدن اشتهای شما میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه این خورشت را در اختیار شما قرار دادهایم.
مواد لازم:
۲۵۰ گرم کنگر خرد شده و تفت داده شده
۲۰۰ گرم نعناع و جعفری
۲۰۰ گرم سبزی قورمه سبزی
۲۵۰ گرم گوشت
۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط
نمک و ادویه به میزان لازم
۲ قاشق غذا خوری رب نارنج
طرز تهیه
قبل از هرچیزی سبزیهای لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.
کنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آنها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درستتر خرد کنید.
پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.
گوشت را به پیازها اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
سبزیها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.
بعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.
بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم میشود.
در مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.
خورشت شما آماده سرو است و میتوانید از آن لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه