آموزش طرز تهیه خورشت کرفس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
کرفس ۱ دسته
جعفری و نعنا مقداری (مقدار جعفری دوبرابر نعنا باشد.)
پیاز ۱ عدد بزرگ
آبغوره به میزان لازم
آب جوش ۲ الی ۳ لیوان
روغن به میزان لازم
رب گوجه ۱ قاشق
نمک،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
اول ساقه های کرفس را تمیز کنید. ساقه های لوله ای و نازک و تو خالی آن را جدا کنید ، فقط ساقه های نعلی شکل پایین آن را بشورید بعد یک دست خرد کنید و کمی آب پز کنید بعد بریزید تو روغن و تفت بدین تا رنگش تغییر کنه.
برگهای کرفس را هم بشویید و به اندازه ی نصف برگ های کرفس، جعفری می ریزیم وبه اندازه ی نصف جعفری هم نعنا .
نعنا را زیاد نریزید که خورشتو تلخ می کند.سبزی و برگهای کرفس باید شسته وخشک شود. بعد آن را خردش کنید و گرنه له می شود .
حالا سبزی را با روغن خوب تفت میدیم (میتونید سبزی را از قبل آماده کنید و فریز کنید).
برای لعاب دارشدن خورش، چند تا از آن لوله های توخالی کرفس را هم با سبزی آن مخلوط می کنیم و با سبزی خرد کنی خردشان می کنیم . باید از سبزی قورمه کمی درشت تر باشد.
گوشت را بدون نمک و با پیاز داغ و زردچوبه و کمی روغن تفت میدیم وبعد رب بهش اضافه میکنیم و دوباره تفت میدیم وآب جوش به اندازه ۲ الی ۳ لیوان اضافه میکنیم. سبزی و ساقه های سرخ شده را همراه نمک و فلفل و آبغوره یا آبلیمو اضافه می کنیم و میذاریم تا بجوشه و گوشت کاملا بپزه.
اگر آب آن کم بود کمی اضافه کنید ولی حواستان باشد ساقه های کرفس خودشان آب می اندازند در اواخر پخت درب قابلمه رو نیم باز بذارید و حرارت رو کم کنید تا خورشت جا بیوفته.
گل و برگهای زعفرانی روی برنج رو با کاتر فشاری قاالب زدم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه