آموزش طرز تهیه خورشت خلال اردبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 300 گرم
خلال بادام 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده 1 استکان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را نگینی خورد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید
2-گوشت را به قطعات کوچکتر از گوشت خورشتی برش دهید و همراه پیاز تفت دهید
3-مقدار کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید
4-سه لیوان آب بریزید و بگذارید تا گوشت ها بپزند و نیم پخت شوند
۵
5-خلال های بادام و کمی نمک اضافه کنید
6-یک ربع مانده به اواخر پخت زعفران راهم اضافه کنید
7-بگذارید خورشت بپزد و جا بیافتد،آب این خورشت باید خیلی کم باشد
8-تخم مرغ ها را درو قابلمه بشکنید و بگذارید همانطور درسته بماند و هم نزنید ،در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها ببندند
9-میتوانید خلال های بادام را قبل از پخت چند ساعت در آبجوش و زعفران خیس کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه