آموزش طرز تهیه خورشت ترشی انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
دانه انار خشک شده(دونه انار ترش) 350 گرم
گوشت گوسفندی 350 گرم
پیاز درشت 2 عدد
آرد گندم 3 قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
شکر 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-دونه انار ها روبه مدت نیم ساعت با چهار لیوان آب جوش خیس کنید
2-پیاز نگینی شده رو با روغن تفت بدید و گوشت و زردچوبه و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید
3-دونه انار های خیس شده رو توی مخلوط کن بریزید و آبش رو از صافی رد کنید و به خورشت اضافه کنید
4-آرد رو با یک لیوان آب خنک مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید و سریع هم بزنید. این خورشت باید کمی حالت لعاب دار داشته باشه
5-شعله رو ملایم کنید و اجازه بدید خورشت جا بیوفته آخر سر شکر رو مطابق میل خودتون ،یک قاشق یک قاشق اضافه کنید . لذت ببرید نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه