آموزش طرز تهیه خوراک کوفته_برنجی ترش ِآبدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ……… 200 گرم(بدون چربی)
برنج ……………………. 1 لیوان سرخالی
پیاز …………………….. 2 عدد
رب گوجهفرنگی ………. 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع …………….. 1 فنجان
جعفری تازه ……………. 1 فنجان(خرد شده)
نمک …………………….. به مقدار لازم
فلفل سیاه ……………… به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک … به مقدار دلخواه(اختیاری)
آرد ………………………. 2 قاشق غذاخوری
آب ………………………. 2 لیوان
جوهرلیمو ………………. مقدار کمی
طرز تهیه
برنج را شسته و به مدت یک ساعت در آب ، خیس میکنیم. یکی از پیاز ها را ریز خرد کرده و یا رنده میکنیم. برنج را در آبکش ریخته و اجازه میدهیم آبِ اضافهی آن کاملا کشیده شود سپس به همراه گوشت چرخکرده و پیاز ریز خرد شده در ظرف مناسبی میریزیم. جعفری تازه ی خرد شده، نمک ، فلفل_سیاه و پودر فلفل_قرمز خشک را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم ورز میدهیم. از مخلوط گوشتی تکههایی به اندازهی دلخواه جدا کرده و کف دست قلقلی میکنیم و کوفته_قلقلی ها را درون سینی که داخل آن آرد ریختهایم قرار میدهیم. زمانی که تمام کوفته قلقلیها آماده شد، سینی را به آرامی طوری تکان میدهیم که تمام سطح کوفته برنجی ها کاملا به آرد آغشته شود. پیاز دیگر را ریز خرد کرده و در روغن مایع تفت میدهیم سپس رب گوجه_فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقهی دیگر به تفت دادن ادامه میدهیم سپس آب، نمک و مقدار کمی جوهرلیمو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به جوش آید. کوفته برنجیها را به آرامی و با دقت به سس در حال جوشیدن اضافه میکنیم و بدون استفاده از قاشق و با چرخاندن قابلمه، سس و کوفتهها را به آرامی مخلوط میکنیم. درِ قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم کوفته برنجیها بپزد و خوراک جا بیفتد. دقت میکنیم اگر سس خوراک غلیظ شد و آب آن کم شد، مقداری آب اضافه میکنیم.
.
شیرینانهی 1: اگر گوشت چرب باشد، ممکن است کوفتهها وا برود.
شیرینانهی 2: اگر مقدار برنج کم باشد ممکن است کوفتهها وا برود.
شیرینانهی 3: برای حفظ قوام و انسجام کوفتهها، بهتر است به مخلوطِ آب و رب گوجهفرنگی، مقداری جوهرلیمو اضافه کنی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه