آموزش طرز تهیه خوراک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خوراک مرغ یک غذای ساده و خوش آب و رنگ برای تمام فصول است. میتوانید به سادگی این غذای خوشمزه را بپزید بدون اینکه زمان زیادی را پای اجاق گاز سپری کنید.
در این غذا از سینه مرغ سولیکو استفاده میشود. نکتهای که لازم است درباره سینه مرغ یادآور شویم این است که سینه مرغ بسیار سریع خشک میشود. جدا نکردن پوست آن تا پایان زمان پخت و همچنین زیاد نپختن آن مانع از خشک شدنش میشود بنابراین با نگه داشتن پوست مرغ تا آخرین مرحله پخت، سینهها را مرطوب و خوش طعم نگه دارید.
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ سولیکو (با پوست و بدون استخوان)
نمک و فیفل سیاه به میزان لازم
5 پیمانه برگ کلم (نازک خرد شده)
نصف پیمانه هویج (رنده شده)
نصف پیمانه پیازچه (ریز خرد شده)
یک چهارم پیمانه گشنیز (خرد شده)
2 قاشق سوپ خوری کنجد (بو داده شده)
نصف پیمانه بادام (خرد شده)
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
2 قاشق سوپ خوری سس سویا
یک چهارم پیمانه سرکه
3 قاشق سوپ خوری عسل
فلفل دلمهای قرمز به میزان لازم
نمک و فلفل سفید به مقدار لازم
طرز تهیه
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. سینی فر را نیز به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا سینی داغ شود.
مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزهدار کنید سپس در سینی فر گرم شده قرار دهید طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد. سینی را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا مرغ بپزد (البته این مدت به ضخامت گوست مرغ نیز بستگی دارد.) مرغ را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود سپس پوست آن را جدا کنید و تکههای کوچکی خرد کنید.
در ظرفی، سبزیجات را به همراه بادام بریزید و مخلوط کنید سپس روغن زیتون، سس سویا، عسل، فلفل دلمهای، نمک و فلفل سفید را به آنها اضافه و مخلوط کنید.
تکههای کوچک مرغ را به همراه مخلوط سبزیجات سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه