آموزش طرز تهیه خوراک مرغ و مرکبات با سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
ران مرغ کامل 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن 3 قاشق سوپ خوری
پیاز نگینی خردشده 1 عدد
سیب زمینی استامبولی، مکعبی خرد شده 4 عدد
کرفس خردشده 2 ساقه
هویج درشت خردشده 1 عدد
برگ بو 1 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
پرتقال 1 عدد
لیموترش 1 عدد
عسل 2 قاشق چای خوری
جعفری خردشده 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
رانهای مرغ را پس از تمیز کردن از قسمت ساق به دو قسمت برش داده و با نمک و فلفل به مدت نیم ساعت مزه دار کنید.
روغن را در تابه گرم کرده و روی حرارت متوسط هر طرف از مرغ ها را به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
در قابلمه ای ابتدا پیاز را کمی تفت دهید،
سپس سیب زمینی، کرفس، هویج، برگ بو و سیر درسته را اضافه کرده و درِ قابلمه را بگذارید تا روی حرارت پایین کمی بخارپز شوند (5 دقیقه)
سپس رب گوجه را افزوده و مخلوط کنید،
یک پیمانه آب، آب پرتقال، آب لیموترش و عسل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درِ ظرف را بگذارید تا به مدت 10 دقیقه آهسته بجوشد،
سپس مرغهای سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید مرغ ها خوب بپزند،
سپس برگ بو را از قابلمه خارج کنید،
در آخر جعفری خردشده را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید و غذا را در ظرف سرو بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه