آموزش طرز تهیه › خوراک مرغ با سس آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرغ 4 تکه
مواد لازم سس :
آلبالو 300 گرم
آب آلبالو 1 پیمانه
سرکه 1/2 پیمانه
پوست پرتقال و آب پرتقال عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
برگ بو 1 عدد
پودر آویشن 1/3 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته مرغ ها را سرخ کنید نمک و فلفل زده موقع سرخ شدن درب تابه را بسته تا همزمان بپزند
2-در یک قابلمه آب آلبالو و سرکه و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال و برگ بو و آویشن را مخلوط کنید روی شعله قرار دهید تا بجوش بیاد نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا زمانی که سس نسبتا غلیظی درست شود نمک و فلفل را اضافه کنید.
3-و سپس آلبالو های هسته گرفته را به سس اضافه کنید حدود ۵ دقیقه حرارت دهید و سس آماده شده را روی مرغ های سرخ شده بریزید بستگی به ذائقه در سس میشه از مقداری شکر هم استفاده کرد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه