آموزش طرز تهیه خوراک مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده 2 قاشق غذا خوری
کره گیاهی 300 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-مرغ را ۸ تکه میکنیم و می شوییم و در آبکش قرار میدهیم تا خوب آب آن کشیده شود.۲
2-تابه ای روی گاز می گذاریم وچند قاشق روغن سرخ کردنی در آن می ریزیم و می گذاریم خوب داغ شود.
3-مرغ ها را کمی به زعفران آغشته می کنیم و در تابه سرخ می کنیم ،برای اینکه روغن به اطراف پاشیده نشود، وقتی تکه های مرغ را در تابه می چینیم، در تابه را میگذاریم.
4-بعد از اینکه آب مرغ جمع شد شروع به سرخ شدن میکند تا جایی که طلایی شد بگذارید سرخ شود.
5-در قابلمه ای دیگر کمی روغن می ریزید و پیازها را نگینی کرده و در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه و زعفران ساییده شده را به پیاز اضافه می کنید و درهمین موقع کره گیاهی را هم اضافه می کنید، مواد که خوب تفت داده شد، ۴ لیوان آب در قابلمه میریزیم. ۲ حبه سیر را ۴ قاچ میکنیم در قابلمه می اندازیم… سس ما آماده شد،آن را در ظرفی می ریزیم.
6-مرغ های سرخ شده را در قابلمه می چینیم و آن سس آماده را لابه لای مرغ میزیزیم و در قابلمه را میگذاریم و شعله را کم میکنیم تا ملایم و به آرامی پخته شود.
7-هنگام سرو، دور دیس را با هویح پخته ی برش داده شده ،فلفل دلمه ای های رنگی حلقه ای ،جعفری و چپس خلال تزئین می کنیم و آب سس را روی تکه های مرغ می ریزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه