آموزش طرز تهیه خوراک سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
بادمجان قلمی 3 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
قارچ ورقه ای خردشده 2 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی(پاپریکا) 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-بادمجانها را با پوست مکعبی خرد کنید. پیازها را هم پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. سیر را هم له کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا سبک شوند. بادمجانها را هم به تابه بیفزایید و سرخ کنید.
2-با افزودن کمی زردچوبه، نمک، فلفل غذا را مزهدار کنید. سپس قارچها ی ورقهای خرد شده را به دیگر مواد اضافه کنید. پاپریکاهای رنگی را خلالی خرد کنید. آنها را هم به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
3-وسط تابه کمی مواد را کنار بزنید و جا باز کنید. رب گوجهفرنگی را اینجا بریزید و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. بعد خیلی کم آب جوش به مواد اضافه کنید. در تابه را بگذارید و مدت کوتاهی صبر کنید تا سبزیجات نیمپز و سسدار شوند.
سایر نکات
در کنار این غذا رشتهپلو با بلغور سرو شده است. برای درست کردن این پلوی خوشمزه، موقعی که میخواهید برنج را در آب جوش بریزید، به مقدار دلخواهتان به آن بلغور گندم و رشته پلویی اضافه کنید. بعد همه را با هم آبکش کنید و به روش معمول دم کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه