آموزش طرز تهیه خوراک ران مرغ و سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
ترخون تازه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خردل 2 قاشق چای خوری
پودر آویشن 1 قاشق غذا خوری
سرکه 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
پیاز 4 عدد
سیر 4 حبه
سیب زمینی 4 عدد
ران مرغ 6 عدد
طرز تهیه
1-ران های مرغ را نمک بزنید و کناری قرار دهید
2-داخل کاسه ای سرکه ، خردل ، روغن زیتون ، پودر آویشن ، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست بیاید.
3-ته ظرف یا سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید ، سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و در ظرف بچینید ، سیر و پیاز را حلقه ای خرد کنید و روی سیب زمینی های حلقه شده پخش کنید و نمک و فلفل بریزید.
4-ران های مرغ را روی مواد دیگر قرار دهید و مقداری سبزی ترخون تازه را بین فضاهای خالی قرار دهید سپس سس سرکه ای که از قبل آماده کرده اید را روی ران های مرغ بریزید ( سعی کنید تمام قسمت های مرغ به این سس آغشته شود ).
5-ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس در ظرف بریزید و همراه با سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه