آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 5 پیمانه
خمیر مایه فعال 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1/2 قاشق چای خوری
آب گرم (45 درجه سلسیوس) 1 پیمانه
نمک 2قاشق چای خوری
روغن گیاهی 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1-مایه خمیر و شکر را در ۱ پیمانه آب ولرم حل کنید.

2-آرد و نمک را در کاسه‌ای مخلوط کنید.

3-روغن گیاهی و ½ پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سپس آن را روی آرد بریزید. با دست‌هایتان خمیر را هم بزنید.

4-خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده برگردانده و ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود (حدود ۸ دقیقه).

5-خمیر را به شکل توپ در آورده و به کاسه‌ای چرب شده منتقل کنید. روی آن را با حوله‌ای خیس بپوشانده و اجازه بدهید در مکانی گرم ور بیاید تا حدی که حجم آن دو برابر شود (حدود ۱ ساعت).

6-خمیر را فشار دهید، آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به ۱۰ قسمت ببرید. هر قسمت را به شکل توپ در آورید. هر چانه خمیر را با دستتان به شکل تخت در آورده و با وردنه آن‌ها را به شکل دایره‌های ۲۵ سانتی‌متری باز کنید. خمیر باید مانند کرپ نازک باشد.
طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی