آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد سفید قنادی 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 1 لیوان
روغن جامد یا نیمه جامد یا کره 6 قاشق سوپ خوری
مایه خمیر خشک فوری 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا باید یک قاشق چایخوری از شکر را با مایه خمیر مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید و هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاید.
2-در ظرف دیگری نمک، روغن و تخم مرغ را با هم در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
3-حالا خمییر مایه عمل آمده را اضافه کنید ولی به هم نزنید و بدون اینکه هم بزنید مقداری از آرد را هم اضافه کنید وهم بزنید و کم کم باقی آرد را در حالی که با قاشق چوبی هم می زنید به موا د اضافه کنید.
4-تا خمیر در کاسه جمع شود در مرحله بعدی باید خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز آرد پاشی شده حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا ۱۰۰ مرتبه بکوبیدش به روی میز تا خمیر براق و صاف و نرم و یکدستی شود که به دست نچسبد.
5-در مرحله بعدی باید خمیر را داخل یک کاسه که از قبل چربش کردید در جای نسبتا گرمی بگذارید تا حجمش دو برابر شود حدود یک تا ۱/۵ ساعت. رویش را یک نایلون یا پارچه تمیز بیندازید، حالا با دست پف خمیر را بخوابانید و برای درست کردن انواع پیتزا و پیراشکی و نان و … استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه