آموزش طرز تهیه خمیر سمبوسه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم:
آرد 3 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق چای خوری
نمکئ 1 قاشق چای خوری
آب گرم 1 پیمانه
روغن گیاهی 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-مایۀ خمیر را داخل یک پیمانه آب نسبتاً داغ بریزید و آن را کاملاً مخلوط کنید تا حل شود.
2-داخل یک کاسۀ بزرگ، آرد و نمک را بریزید و آنها را مخلوط کنید. سپس مخلوط آب گرم و مایۀ خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را کم کم مخلوط کنید
3-خمیر را با دست و یا قاشق چوبی مخلوط کنید. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز دهید تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند
4-خمیر را به قطعاتِ کوچکِ مساوی از هم تقسیم و گلوله کنید. (حدود ۱۰ الی ۱۲ قطعه از این میزان خمیر به دست می آید). سپس روی آنها را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم بگذارید تا خمیر ها ورآیند
5-زمانی که میخواهید مواد سمبوسه را داخل خمیرها بریزید، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز کنید. به طوری که ضخامت خمیرها ۳ میلی متر شود و بعد مایۀ خمیر را طبق دستور تهیه کنید و داخل خمیر قرار دهید
سایر نکات
به جای 1 لیوان آب از 1 لیوان شیر هم می توانید استفاده کنید.با این مقدار مواد می توانید 10 تا 15 تا سمبوسه درست کنید. این خمیر در مدت 20 دقیقه آماده می شود و برای ور آمدن به 1 ساعت زمان نیاز دارد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه