آموزش طرز تهیه خمیر ده دقیقه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد سفید قنادی 2.5 پیمانه
شیر خشک قنادی 1 قاشق غذا خوری
آب ولرم 1 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری
شکر 3 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا آب ولرم ، شیر خشک ، شکر ، نمک ، مایه خمیر ، یک پیمانه آرد رو اضاف می کنیم و میگذاریم خمیر ده دقیقه بمونه و شروع به حباب زدن بکنه .
2-بعد یک و نیم پیمانه آرد باقی مانده و روغن رو اضاف می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط میکنیم
3-خمیر چسبنده است اصلا آرد اضاف نمی کنیم . ورز میدهیم و جمعش میکنیم
4-ظرفی را چرب کرده و خمیر را درونش قرار میدهیم و درب آن را می بندیم و در فر گرم شده قرار میدیم تا پف کند .
5-بعد از بیست دقیقه پف میکنه و برای پختن در فر آماده است .
سایر نکات
این خمیر چسبندگی داره به همین دلیل دست هارا باید چرب کرد و ورز داد . تخته کار را آرد پاشی کنید .خمیر سبک و راحتیه .فقط سعی،کنید آرد اضافه نکنید چون دیگه خمیر پف نمیکنه .و سبک نیست . ممنون از دوست خوبم خانم طرفی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه