آموزش طرز تهیه خرمای مدرن . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
خرما 1 کیلوگرم
ویفر موزی 2 بسته
گردو پودرشده 1 لیوان
پودر بادام 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر نارگیل ،پودر پسته،کنجد به مقدار لازم
شکلات تخه ای 100گرم
خامه صبحانه ۳ قاشق غذا خوری
کره 100گرم
طرز تهیه
1-ابتدا هسته خرما را در آورده و با دست له میکنیم بعد ویفر موزی رو پودر کرده و به خرما اضافه میکنیم
2-بعد پودر گردو و بادام رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم… و بعد کره رو توی تابه ریخته و مواد خرمایی رو باهاش ۵ دقیقه تفت میدهیم
3-از روی شعله برداشته و وانیل را بهش اضافه میکنیم،کمی که خنک شد،مقداری از مواد برداشته در دستمان به شکل استوانه کوچک در می آوریم و بعد به دلخواه در پودر نارگیل یا کنجد می غلطونیم،
4-بعد یک عدد پرک بادام روی سرش گذاشته برای شعله شمع…
5-بعد شکلات تخته ای رو به روش بن ماری روی بخار کتری آب میکنیم ،بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم تا کمی روانتر بشه، درون قیف ریختمش،نوکشو سوراخ کردم و از زیر بادام شروع کردم به ریختن …خودش به صورت قطرات چکه میکنه میاد پایین، و بعد درون کپسول گذاشتم و سرو کنید..باچای بسیار لذیذ هستش
سایر نکات
از هر طعم ویفری میتونید استفاده کنید اما من تست کردم با ویفر موزی خوشمزه تره..
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه