آموزش طرز تهیه خاگینه مغزدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای8 نفر
آرد 7 قاشق غذا خوری
ماست 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شکر2 قاشق غذا خوری
مواد میانی
آب 1 لیوان
آبلیمو 2 قطره
شکر 2 لیوان
طرز تهیه
1-تخم و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم .
2-آرد و بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم دمی گذاشته روی شعله پخش کن میپزید
3-بعد ده دقیقه مواد میانی را روی خاگینه ریخته پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین شوند حالا مواد باقیمانده رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برميگردونیم و طرف دیگرهم سرخ میکنیم
4-برای شربت هم دو لیوان شکر یک لیوان آب و دو قطره آبلیمو و کمی زعفران اضافه کرده میگذاریم بجوشد خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم نوش جان
سایر نکات
این خاگینه برای صبحانه عالی و بسیار مقویه ، میتونید برای مواد میانی از هر مغزی که دوست داشتین استفاده کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه