آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه خاگینه مغزدار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خاگینه مغزدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای8 نفر

آرد 7 قاشق غذا خوری
ماست‏ 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل‏1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شکر2 قاشق غذا خوری

مواد میانی

آب 1 لیوان
آبلیمو 2 قطره
شکر 2 لیوان

طرز تهیه

1-تخم و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم .

2-آرد و بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم دمی گذاشته روی شعله پخش کن میپزید
3-بعد ده دقیقه مواد میانی را روی خاگینه ریخته پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین شوند حالا مواد باقیمانده رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برميگردونیم و طرف دیگرهم سرخ میکنیم

4-برای شربت هم دو لیوان شکر یک لیوان آب و دو قطره آبلیمو و کمی زعفران اضافه کرده میگذاریم بجوشد خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم نوش جان

سایر نکات

این خاگینه برای صبحانه عالی و بسیار مقویه ، میتونید برای مواد میانی از هر مغزی که دوست داشتین استفاده کنین
طرز تهیه خاگینه مغزدار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی