آموزش طرز تهیه خاگینه قاشقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه 15 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد۵ قاشق غذا خوری
ماست سفت شیرین 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
مواد لازم شربت
شکر1 استکان
آب1/2 استکان
پودر زعفران کمی
طرز تهیه
1-تخم مرغ رو در ظرفی شکسته هم بزنید،ماست رو بهش اضافه کنید هم بزنید،
2-آرد ،پکینگ پودر،وانیل رو بهش اضافه کنید هم بزنید،تا یکدست بشه
3-بعد در روغن داغ سرخ کنید،به این صورت که با قاشق موادمون رو برداید و توی روغن بریزد.
4-یک طرف رو سرخ کنید ،بعد طرف دیگه روو سرخ کنید.
5-در آخر هم شربت رو حاضر کنید ،و خاگینه رو که سرد شدن و شربت داغ هست،توی شربت بندازید تا شربت به خورد خاگینه بره.
6-برای تهیه شربت خاگینه،شکر و آب بریزد توی قابلمه شعله رو زیاد کنید ،زعفران رو بریزید تا رنگش در بیاد،شکر که حل شد و یه جوش زد شعله رو خاموش کنید،شربت شما آماده هس
سایر نکات
اگه دیدید موقع برگدوندن خاگینه ها،چون هنوز روش نپخته و منسجم نیس،مایع خاگینه جاری میشه،قبل از برگردوندن با قاشق از روغن تابه آروم روی خاگینه ها بریزد که منسجمش کنه،و موقع برگردوندن شکل خاگینه رو خراب نکنه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه