آموزش طرز تهیه خامه ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
ماست 1 لیوان
خامه 1 لیوان
طرز تهیه
1- لیوان ماست را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ۱ لیوان خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.
سایر نکات
خامه ترش نوعی سس با ترکیب مساوی از ماست و خامه است که برای انواع کیک ، شیرینی ، غذاهای گوشتی ، سیب زمینی ، سبزیجات و … کاربرد دارد و علاوه بر دارا بودن طعمی لذیذ در هضم سریع تر و بهتر غذا موثر است
بهتر از ماست پر چرب و غلیظ برای تهیه خامه ترش استفاده کنید ، دقت کنید که سس نجوشد و فقط داغ شود ( داغ به اندازه ای که دست تان را نسوزاند ) ، خامه ترش تا 1 هفته داخل یخچال قابل نگهداری و مصرف میباشد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه