آموزش طرز تهیه حمص فلفل قرمز و سیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
فلفل قرمز: 2 عدد
برگ رزماری: یک عدد
سیر: یک بُته
شکر: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.
2. با چنگال حفره هایی روی فلفل های قرمز ایجاد کنید و روغن زیتون روی آنها بریزید. آنها را در فویل آلومینیومی بپیچید.
3. قسمت بالای بته سیر را برش دهید و روغن زیتون روی آن بریزید و در فویل آلومینیومی بپیچید.
4. آنها را حدود 10 الی 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 الی 220 درجه سانتیگراد (400 الی 450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نرم شوند. سیر را پوست کنده و به همراه فلفل قرمز کباب شده در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره در آورید و با حمص به خوبی مخلوط کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه