آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه حلیم بادمجان

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلیم بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

پیاز (متوسط) 4 عدد
برنج 1 پیمانه
عدس 200 گرم
گوشت (گوسفندی و بدون چربی) 500 گرم
بادمجان (سرخ شده یا کبابی شده) 1 کیلوگرم
گردو (آسیاب شده یا خرد شده) 1/2 پیمانه
زعفران (ساییده شده) 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
نعنا به مقدار لازم
کشک (برای تزیین) به مقدار لازم
سیر به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرف مناسبی گوشت را با سایر افزودنیهای دلخواه آبپز میكنیم.بعد استخوانهای گوشت را جدا كرده و آن را خیلی خوب بكوبید.

2-عدس و برنج را هر كدام در ظروف جداگانه آبپز كنید و پس از پخته شدن به همراه یك پیمانه آب گوشت و بادمجانهای سرخ شده در مخلوط كن ریخته و كاملا به حالت پوره در می آوریم .

3-حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و گوشت كوبیده شده را به آن اضافه میكنیم و پس از مخلوط كردن پودر گردو و نمك و فلفل و سیر رنده شده را نیز به غذا اضافه میكنیم و اجازه میدهیم غذا روی حرارت باشد.

4-در ظرفی جداگانه پیاز ها را خرد كرده و سرخ میكنیم و مقداری از آن را برای تزیین كنار گذاشته و بقیه را به غذا اضافه میكنیم و به غذا فرصت میدهیم تا كاملا جا بیفتد.

5-حلیم بادمجان بهتر است با بادمجان كبابی پخته شود به این منظور بادمجانها را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا پوست آنها كاملا بسوزد و پس از آن زیر شیر آب سرد گرفته و پوستش را بكنید.

6-بهتر است شعله غذا بسیار ملایم و زمان پخت طولانی باشد.

7-این غذا معمولا با مقداری كشك ، نعنا داغ ، پیاز داغ و زعفران ابكرده تزیین و سرو میشود.
طرز تهیه حلیم بادمجان

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی