آموزش طرز تهیه حلیم اسکاتلندی برای صبحانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
حلیم اسکاتلندی از صبحانههای سالم و مقوی محسوب میشود. جو پرک میزان آب زیادی به خود جذب میکند بنابراین باعث پر شدن معده میشود و کمک میکند شما دیرتر احساس گرسنگی کنید.
حلیم اسکاتلندی چطور به وجود آمد؟
در گذشته راهی برای نگهداری غلاتی مثل جو وجود نداشت، بنابراین با تبدیل آن به خمیرماندگاریاش را بالا میبردند. اسکاتلندیها این خمیر را در محفظههای چوبی و خنک نگهداری میکردند. در سرما این خمیر سفتتر و غلیظتر میشد به طوری که میتوانستند آن را برش دهند و در طول چند روز به عنوان ناهار یا صبحانه مصرف کنند.
حلیم اسکاتلندی در اصل تنها با آب، جو و نمک تهیه میشد، به تدریج به شکل غلیظ و خامهای که ما امروزه میشناسیم تبدیل شد که آن را با شیر، خامه، کره، شکر، شربت افرا یا مربا مصرف میکنیم.
مواد لازم:
۱۱۰ گرم جو پرک
۲۷۵ میلیلیتر شیر کم چرب
شکر، عسل یا مربا به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
جو پرک را در قابلمه بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد، کمی نمک به حلیم اضافه کنید. همزدن را ادامه دهید تا حلیم غلیظ شود.
وقتی حلیم شروع به غلیظ شدن کرد حرارت آن را کم کنید، تقریبا ۷ دقیقه حلیم را روی حرارت ملایم بگذارید. (اگر به غلظت کافی رسید میتوانید قبل از ۷ دقیقه آن را خاموش کنید.)
میتوانید در صورت تمایل به جای شیر از آب استفاده کنید یا به نسبت نصف به نصف آب و شیر را مخلوط کنید. اگر دوست دارید حلیم شما حالت خامهای داشته باشد از شیر استفاده کنید.
حلیم اسکاتلندی شما آماده است. آن را در کاسه بریزید و با شکر، عسل، مربا یا قطعات میوه میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه