آموزش طرز تهیه حلوا پنج آرد مجلسی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 25 نفر
آرد سفید 1لیوان
آرد گندم یا نانوایی 1 لیوان
آرد برنج 1 لیوان
آرد سمولینا 1 لیوان
آرد نخودچی 1 لیوان
روغن مایع 200 گرم
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
مواد لازم شربت :
شکر 5 لیوان
آب 5 لیوان
گلاب 1 لیوان
زعفران دم کرده 5 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا آرد سفید را درون تابه ای ریخته و باشعله متوسط حدود ۲۰ دقیقه مدام هم میزنیم و تفت میدهیم بعد آرد برنج را ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم
2-بعد آرد گندم و آرد سمولینا را همزمان ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم ،بعد آرد نخودچی را ریخته و ۵ دقیقه تفت میدهیم
3-بعد تابه را از روی شعله برداشته و مخلوط آردها را دوبار الک میکنیم
4-بعد دوباره آرد را در تابه ریخته و روی شعله گذاشته و کم کم روغن اضافه میکنیم…شاید کمی روغن بیشتر نیاز شود بستگی به آردتون داره
5-بعد پودر هل را ریخته و مدام هم میزنیم تابوی خامی آرد و روغن گرفته بشه.بعد شهد را کم کم اضافه میکنیم و همزمان هم میزنیم این حلوا نباید نسبت به حلواهای دیگه سفت باشه..کمی لطیف تر و روانتر است
6-برای آماده کردن شهد همزمان با تفت دادن آردها،آب و شکر را مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا جوش بیاید وشکر حل شود،بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش میکنیم.
سایر نکات
قانون درست کردن حلوا رعایت دقیق مقادیر هست…تا حلوایی با کیفیت داشته باشید،بجای پودر هل،از وانیل هم میتوانید استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه