آموزش طرز تهیه حلوا سه آرد با شیره انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد گندم 1 پیمانه
آرد برنج 1 پیمانه
آرد نخودچی 1 پیمانه
روغن مایع یا کره حیوانی به مقدار لازم
شیره انگور 2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتداتمام آردهاراجداگانه الک کنید.
2-آردگندم رادرتابه ای حرارت دهید.حرارت بسیارملایم باشدومرتب هم بزنیدتانسوزد
3-بعدآردبرنج رااضافه کنیدومرتب هم بزنیدتابوی خامی آن ازبین برود
4-آردنخودچی رااضافه کنیدوکمی هم بزنید.مواظب باشیدکه آردتان نسوزد
5-آرد را از روی حرارت برداشته والک کنید
6-آردرادوباره به تابه برگردانیدوروی حرارت بگذارید.روغن یاکره راکم کم اضافه کنید.به حدی که آردوروغن مخلوط شود و انسجام یابد.دقت کنیدکه خیلی کم یازیادنریزید.
7-دولیوان شیره انگوررابانصف پیمانه گلاب مخلوط کنید وکم کم به مواد اضافه کنید.مرتب هم بزنیدتاخمیرلطیف ویکدستی شود.
8-البته بستگی به آردمقدارشیره کم یازیادمیشود.لطفادقت نماییدکم کم اضافه کنیدتاوقتی که آردشماکاملا تغییررنگ پیداکندوکامل تمام موادشیره ی انگور را جذب نماید
9-حلوا را از روی حرارت بردارید.میتوانیداز انواع مغزها به دلخواه برای داخل حلوا استفاده کنید.
سایر نکات
درپخت انواع حلواها؛آردراحرارت دهیدتابوی خامی آردگرفته شودوقبل ازاضافه کردن روغن حتماالک کنیدتاگلوله های آردازبین برودوحلوای شمایکدست شود.
روغن یاکره راهم درهمه ی حلواهاکم کم اضافه کنید.تعدادنفرات راهمینطوری زدم بستگی داردبرای چه جایی مصرف شود.
اگرمفیدواقع شدبرای سلامتی امام زمان عج صلوات بفرستید.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه