آموزش طرز تهیه حلوا سارای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم مارگارین (و یا کره)
1 لیوان پودر قند
1.5 لیوان آرد
میتوانید گردو و یا فندق اضافه کنید
طرز تهیه
آرد را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی اجاق با حرارت کم حدود 15 دقیقه تفت بدید. دقت کنید زرد نشود. سپس از روی اجاق بردارید پودر قند و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید و اگر میخواهید گردو و یا پسته هم اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف بریزید و خوب فشار بدید و صاف کنید. وقتی گرم است برش بزنید چون اگر بعد از سرد شدن ببرید ترک میخورد. حدود 30 دقیقه داخل یخچال بذارید سپس برای سرو آماده است. حتی بصورت ولرم هم خوشمزه میشود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه