آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حلوا دورنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوا دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آرد گندم ۲.۵ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه

1-آرد رو درقابلمه میریزیم و بعد میذاریم روی حرارت کم و مدام هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و یکمقدار رنگش هم تغییر کنه(تقریبا ۴۵دقیقه)

2-حالا کره رو کم کم اضافه میکنیم(این مرحله هم خیلی مهمه باید چشمی ببینیم که مواد نه خیلی سفت بشه و نه خیلی شل)من اول ۵۰گرم کره رو اضافه میکنم بعد ۵۰گرم بعدی رو کم کم تا جایی که نیاز داشته باشه بعد از اضافه کردن کره به مدت ۱دقیقه تفت میدیم.

3-از روی حرارت برمی داریم و صبر میکنیم تا یکمقدار از حرارت بیفته بعد پودر قند+پودر هل رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم باید سرعت عمل داشته باشیم تا مواد سرد نشه چون حالت خمیری نداره و اگه سرد بشه دیگه نمیشه تو ظرف فشرده ش کنیم

4-نصفی از حلوا رو برمیداریم و در قالب تا گرم هست میریزیم بعد با پشت قاشق فشار میدیم تا خوب فشرده بشه .(من از ظرف پیرکس مستطیلی استفاده کردم)

5-به نصف دیگر مواد پودر کاکائو رو اضافه و با قاشق خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.

6-حالا دوباره این مواد کاکائویی رو روی مواد قبلی میریزیم و بعد تکرار کار قبلی با پشت قاشق فشار میدیم تا خوب فشرده و منسجم بشه و در آخر روی مواد پودر پسته میریزیم.

7-بعد از اینکه خوب خنک شدند از یخچال میاریم بیرون و اجازه میدیم کمی به دمای محیط برسه بعد به صورت لوزی لوزی برش میزنیم و در ظرف مورد نظرمون میچینیم.

سایر نکات

۱.به جای کره میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید ولی با کره حلوا لطیف تر میشه.
۲.حتما صبر کنید تا آرد+کره یکمقدار از حرارت بیفته بعد پودر قند رو اضافه کنید.
۳.اصلا آرد رو با حرارت متوسط یا زیاد تفت ندین چون رنگش زود عوض میشه و حلوا بوو طعم سوختگی میگیره.
در صورتی که مخلوط آرد و روغن بیش از حد سرد شده باشد، پودر قند با مواد مخلوط و یکدست نمی‌شود. در این صورت دوباره آرد و روغن را روی حرارت کمی گرم کنید، سپس پودر قند را بیفزایید.
طرز تهیه حلوا دورنگ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی