آموزش طرز تهیه حلوای شیر و عسل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آرد سفید 500 گرم
روغن 250 گرم
عسل 500 گرم
شیر 500 سی سی
زعفران دم کرده 1/2 لیوان
پودر هل 1 قاشق مربا خوری
گلاب 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-ابتدا آرد و روغن را درون تابه،باشعله متوسط حدود ۲۰ دقیقه باهم تفت میدهیم،تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی طلایی رنگ شود
2-همزمان با تفت دادن آردها،شیر را جوشانده و بهش عسل رو اضافه میکنیم تا عسل حل شود،بعد زعفران و پودر هل را اضافه کرده،بعد ک تفت دادن آرد،به رنگ دلخواهمون رسید، آرد را از روی شعله برداشته.
3-بعد مخلوط شیر و عسل و زعفران و پودر هل را در چند مرحله بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا حلوا از دیواره ظرفمون جدا بشه،در آخر گلاب را به حلوا اضافه میکنیم،بعد در ظرف سرو ریخته و به دلخواه تزئین کنید
4-برای قسمت قهوه ای حلوام از پودر کاکائو استفاده کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه