آموزش طرز تهیه حلوای بادام (هندی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
روغن نارگیل 1/4 فنجان
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
شیر (یا آب) 1/2 فنجان
شکر 1/2 فنجان
زعفران کمی
بادام ((از شب قبل خیس خرده )1/1/2 فنجان
آب 2 فنجان
طرز تهیه
1-بادام ها رو که یک شب در آب خیس خورده پوست می گیریم .
2-بادام ها رو با آب در مخلوط کن کاملا” له می کنیم.
3-بادام له شده رو داخل تابه گودی روی حرارت ملایم می گذاریم.
4-مرتب هم می زنیم تا آب تبخیر شود و بادام به صورت خمیر در بیاد : (حدود ۱۲-۱۳ دقیقه)
5-به ترتیب شکر، شیر و روغن رو اضافه می کنیم و بعد از هرکدوم کمی حلوا رو هم می زنیم و تا ۲۰ دقیقه میگذاریم حلوا بپزه.
6-وقتی حلوا سفت شد و چسبندگی پیدا کرد زعفران و هل رو اضافه می کنیم.
7-مواد رو خوب مخلوط می کنیم و حلوا رو در یک ظرف چرب شده پهن می کنیم و میگذاریم سرد بشه وقتی کاملا” سرد شد به شکل دلخواه برش می زنیم.
سایر نکات
به جای روغن نارگیل میشه از کره هم استفاده کرد و کمی پودر نارگیل به مخلوط اضافه بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه