با سلام خدمت شما دوستان گرامی ، در این پست از 7 گنج طرز تهیه جوجه کباب معمولی و زعفرانی و با طعم ویژه رو برای شکمو های عزیز و دوستداران جوجه کباب آماده کرده ایم ، امیدوارم که خوشتان بیاید …
جوجه کباب معمولی
مواد لازم
جوجه فیله شده : یک کیلو ( هرچند بهتره ازجوجه استفاده بشه ولی برای این نوع جوجه کباب اکثرا ازسینه مرغ استفاده میشه)
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد
پیازخرد شده : یک عدد درشت ( من ازپیازرنده شده استفاده نمیکنم چون دراین حالت جوجه کباب زیادی مزه پیاز میده)
سیر له شده: دو حبه ( قابل حذفه )
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
زعفران ، نمک ، لیمو ترش ، فلفل سیاه : مقداری
طرزتهیه
پیاز ها رو بریزید توی ظرف ، جوجه رو بچینید روش و روغن زیتون رو بریزید رو جوجه ها….
درظرف دیگه ای فلفل دلمه ای ، سیر و زعفرون رو مخلوط کنید بعد ازده دقیقه بریزید رو جوجه ها و خوب مخلوط کنید.
این توقف ده دقیقه ای برای اینه که روغن زیتون به خورد جوجه بره.
درظرف رو بزارید و دو ساعت دریخچال قرار دهید. توجه کنید که به این مواد مطلقا آبلیمو ونمک اضافه نمیشه. اضافه کردن این مواد باعث میشه تردی کبابها گرفته بشه.
جوجه ها رو به سیخ بکشید، روشون نمک و فلفل بپاشید و کره رو بمالید و کباب کنید. برای کباب کردن میتونید از منقل یا کباب پز استفاده کنید. من ازکباب پز ساندویج ساز استفاده کردم .حدود ۴۰ دقیقه زمان برد.
عصاره ای رو هم که جمع شده بود تو ظرف جدا کنار غذا سرو کردم تا هرکی دلش خواست بریزه رو برنجش. درضمن لیمو ترش رو هم روی کبابها نمیزنم بلکه کنار غذا سرو میکنم.
نکته اول: برای مارینه کردن بهترین گزینه استفاده ازظرفهای شیشه ایه که هم ظرف شما بو نگیره هم جوجه کباب شما
نکته دوم: میتونید به جای اینکه فلفل سیاه رو روی کبابها بپاشید ازدانه های اون داخل مواد مارینه استفاده کنید.
نکته سوم: میتونید جوجه کباب رو با مواد مارینه ش فریز کنید البته من تازه ش رو ترجیح میدم ولی یه بسته آماده داشتن تو فریزر برای مهمونهای سرزده بد نیست
جوجه کباب زعفرانی
مواد لازم:
سینه مرغ 5 عدد . پیاز 2 عدد . ماست یا روغن مایع 1/2 لیوان
زنجبیل تازه 1 تکه کوچک . زعفران دم کرده 1/3 لیوان . آبلیمو 5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت 4 عدد . کره مقدار لازم . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه :
پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید ، سینه های مرغ را از به صورت نوارهای پهنی برش بزنید و هر نوار را از وسط نصف کنید سپس به پیازها اضافه نمایید.
در ادامه ماست یا روغن مایع ، زنجبیل ، زعفران دم کرده ، 3 قاشق غذاخوری آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ و پیاز اضافه کنید ، خوب مخلوط نمایید تا تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 8 – 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با دست نگهدارید و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور دهید ( دقت کنید میان تکه های مرغ فاصله ای نباشد و کاملا به هم چسبیده باشند ) ، گوجه ها را نیز از وسط نصف کنید و به سیخ بکشید.
برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.
سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار دهید و کمی این طرف و آن طرف کنید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب بزنید ، در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار دهید تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند ، پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها بریزید و از روی حرارت بردارید.
نکته : در صورتی که میخواهید جوجه کباب را در فر آماده کنید باید جوجه ها را پس به سیخ کشیدن داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید سپس سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید ، هر چند دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره روی آن برس بکشید تا آماده شود.
طرز تهیه جوجه کباب با طعم ویژه
در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر :
فیله سینه مرغ 4 عدد
آب پرتقال و رنده پوست آن نصف یک عدد
نصف یک عدد آب لیمو ترش و رنده پوست آن
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله 1 – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.
مرحله 2 – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله 3 – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.
گردآوری و تنظيم: گروه هفت گنج – اختصاصی هفت گنج
www.7ganj.ir
* کپی برداری بدون ذکر نام و لینک فعال به هفت گنج مجاز نیست.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه