آموزش طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
جوجه کباب با چاشنی خیار یک غذای تقریبا رسمی است که میتوانید از آن برای پذیرایی از مهمانانتان استفاده کنید. برای اینکه جوجه کباب طعم بهتر و آبدارتری داشته باشد آن را از شب قبل در مواد مخصوص میخوابانند تا کاملا طعمدار شود. چاشنی خیار یک چاشنی خوشمزه و سس مانند برای جوجه کباب است و میتوانید از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
نصف پیمانه گشنیز (خرد شده)
یک سوم پیمانه آب لیمو ترش
۱ قاشق سوپ خوری شکر قهوهای
۴ حبه سیر (کوبیده شده)
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۸۰۰ گرم فیله مرغ سولیکو (تکه تکه شده)
۱۰۰ گرم کره سبزیجات
مواد لازم برای تهیه چاشنی خیار:
۱ پیمانه سرکه سفید
یک چهارم پیمانه شکر
۲ عدد فلفل کبابی قرمز (خرد شده)
۴ حبه موسیر (خلالی خرد شده)
نمک به میزان لازم
۳ عدد خیار (ورقه شده)
طرز تهیه جوجه کباب با چاشنی خیار:
گشنیز، آبلیمو، شکر، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط بغلتانید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملا مزهدار شود.
پس از این مدت، آنها را از یخچال بیرون آورید و تکههای مرغ را به سیخ چوبی بکشید.
در تابهای مناسب، کره سبزیجات را بریزید زمانی که کره آب شد، سیخها را در تابه بچینید. مرغها را در تابه از هر طرف به مدت دو تا سه دقیقه سرخ کنید، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه چاشنی خیار سرو کنید.
طرز تهیه چاشنی خیار:
سرکه و شکر را در تابهای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل و غلیظ شود.
فلفل کبابی، موسیر و نمک را به محلول شکر اضافه کنید و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید. پس از اینکه خنک شد خیار را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه چاشنی خیار:
سرکه و شکر را در تابهای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل و غلیظ شود.
فلفل کبابی، موسیر و نمک را به محلول شکر اضافه کنید و هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید. پس از اینکه خنک شد خیار را به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه