آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه جوجه چینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه جوجه چینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر هر از چندگاهی خواستید حسابی به خودتان برسید و رژیم غذاییتان را کنار بگذارید، جوجه چینی غذای خوشمزه و البته پرکالری است که به شما پیشنهاد می‌دهیم. برای تهیه این فست فود از خمیر بنیه و کنار آن معمولا سس تارتار استفاده می‌شود.
طرز تهیه جوجه چینی

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه خمیر جوجه چینی

فیله مرغ به تعداد لازم
۱ قاشق چای‌خوری خمیر مایه
۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر کم‌چرب کاله
۱ پیمانه ماءالشعیر شمس کلاسیک
نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه خمیر بنیه

ابتدا شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود. سپس خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ظرف را کنار بگذارید تا خمیر به عمل آید.

سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کرده و سفیده را خوب هم بزنید تا کاملا کف کند.

زرده و ماءالشعیر شمس کلاسیک را با هم مخلوط کرده و به ترکیب خمیر مایه و شیر اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر را نیز کم‌کم اضافه کنید تا مایه به غلیظی ماست شود. دقت کنید که خمیر نه باید آنقدر سفت باشد که مقدار زیادی از آن به مرغ بچسبد و نه آنقدر رقیق باشد که مرغ را پوشش ندهد.

مقداری نمک، فلفل و زعفران به خمیر اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را کنار بگذارید.

طرز تهیه جوجه چینی

ابتدا فیله‌های مرغ را با مقداری پیاز، آبلیمو و ادویه مزه‌دار کنید.

داخل یک قابلمه کوچک ولی گود، مقدار روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.

فیله‌های مرغ را به خمیر بنیه آغشته کرده و خمیر اضافی آن را جدا کنید. فیله‌ها را داخل روغن بریزید تا خمیر سرخ شود.

بعد از این که جوجه چینی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را داخل تابه بزرگ ریخته و با مقداری سس تارتار تفت دهید. سپس آن‌ها را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری کنجد تزیین کنید.
طرز تهیه جوجه چینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی