آموزش طرز تهیه جوجه چینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر هر از چندگاهی خواستید حسابی به خودتان برسید و رژیم غذاییتان را کنار بگذارید، جوجه چینی غذای خوشمزه و البته پرکالری است که به شما پیشنهاد میدهیم. برای تهیه این فست فود از خمیر بنیه و کنار آن معمولا سس تارتار استفاده میشود.
مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه خمیر جوجه چینی
فیله مرغ به تعداد لازم
۱ قاشق چایخوری خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
نصف پیمانه شیر کمچرب کاله
۱ پیمانه ماءالشعیر شمس کلاسیک
نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه خمیر بنیه
ابتدا شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود. سپس خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و ظرف را کنار بگذارید تا خمیر به عمل آید.
سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کرده و سفیده را خوب هم بزنید تا کاملا کف کند.
زرده و ماءالشعیر شمس کلاسیک را با هم مخلوط کرده و به ترکیب خمیر مایه و شیر اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را نیز کمکم اضافه کنید تا مایه به غلیظی ماست شود. دقت کنید که خمیر نه باید آنقدر سفت باشد که مقدار زیادی از آن به مرغ بچسبد و نه آنقدر رقیق باشد که مرغ را پوشش ندهد.
مقداری نمک، فلفل و زعفران به خمیر اضافه کنید و حدود یک ساعت آن را کنار بگذارید.
طرز تهیه جوجه چینی
ابتدا فیلههای مرغ را با مقداری پیاز، آبلیمو و ادویه مزهدار کنید.
داخل یک قابلمه کوچک ولی گود، مقدار روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
فیلههای مرغ را به خمیر بنیه آغشته کرده و خمیر اضافی آن را جدا کنید. فیلهها را داخل روغن بریزید تا خمیر سرخ شود.
بعد از این که جوجه چینیها سرخ شدند، آنها را داخل تابه بزرگ ریخته و با مقداری سس تارتار تفت دهید. سپس آنها را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری کنجد تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه