آموزش طرز تهیه جزریه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
6 عدد هویج بزرگ
1 استکان آب (استکان کمر باریک ترک)
از نصف لیوان کمی بیشتر شکر
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چای خوری زردچوبه
1 قاشق چای خوری فلفل بهار (در ادویه فروشی ها هست)
1 قاشق چای خوری دارچین
نوک قاشق چای خوری پودر میخک
حدود 1 استکان گردو ، فندق هر کدام که در خانه دارید
پودر نارگیل
1 قاشق مربا خوری (کمی سرپر ) نشاسته
طرز تهیه
پوست هویج را کنده و بشویید و به شکل دایره خرد کنید و داخل ماهیتابه تفلون بریزید و 1 استکان آب اضافه کنید و خوب بپزید. هویج های پخته شده را در غذاساز پوره کنید و مجدد داخل ماهیتابه بریزید و شکر ، عسل و ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. نشاسته را در آب خیلی کم حل کنید و به مخلوط هویج اضافه کنید و برای اینکه نسوزد مدام هم بزنید. وقتی قوام غلیظی گرفت یعنی آماده است. گردوی خرد شده را اضافه کنید و مجدد هم بزنید کف قالب یا ظرف پیرکس پودر نارگیل فراوان بپاشید و هویج پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و با کمک لیسک به صورت نازک پهن کنید. ممکن است اینکار کمی براتون سخت باشه. مجدد روی هویج پودر نارگیل بپاشید و داخل یخچال بذارید خنک شود. من با بیسکوییت و کرم شانتی تزیین کردم(پودر کرم شانتی همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد ، میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) میتوانید ساده و یا به این شکل سرو کنید. با هر دو شکل خوشمزه میشود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه