آموزش طرز تهیه تیریت، غذای سنتی ترکیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم رویه
کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
برگ جعفری: 4 الی 5 عدد
طرز تهیه
1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.
2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.
3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.
4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه